понеделник, 3 февруари 2014 г.

Какво е Neobux

Какво е Neobux ?



   Един от най-лесният начин да започнете работа в интернет е с Neobux - най-добрият PTC (Paid-To-Click) сайт в интернет пространството. Това е сайт, който ви плаща за да гледате рекламите на различни спонсори. Колко на брой са рекламите и по колко пари ще получавате от реклама зависи от вашето членство. Ако сте стандартен (неплатен) потребител, сайтът ви предоставя по 4 фиксирани реклами на ден и неограничен брой бонус реклами. Всяка реклама ви дава между $0.001 и $0.015 (в зависимост от типа на рекламата), както и по 1 бонус пакет. Това може да изглежда малко и несериозно, но ключът към големите печалби в Neobux се крие в рефералите. Сайтът съществува повече от 3 години и до момента е платил на своите потребители повече от 76,000,000 долара.

  Как да се регистрирам в Neobux? 




За да се регистрирате в Neobux кликнете ТУК : и следвайте стъпките:
 1. Кликнете на "Register" в горния десен ъгъл. Регистрация в Neobux 

Срещу Refferer попълнете моя username- clicksmiless , няма да загубите нищо от това, в замяна на информацията която ви давам . Нещо повече , след като се регистрирате като мои реферал и нещо не ви е ясно или имате въпроси просто ми пишете и аз ще ви отговоря ( но само ако сте ми реферал ).

2. Попълнете бланката.
 Регистрация бланка

 3. След като натиснете продължи, Neobux ще ви изпрати имейл, съдържащ код за активиране на акаунта. Отворете нов прозорец, влезте си в пощата, копирайте кода, върнете се обратно на регистрационния формуляр и поставете кода там, където пише "Validation code for (вашия имейл): ..."

 Активиране на акаунта в neobux (Внимание: Ако при регистрацията сте въвели различни имейл адреси в полетата "Email" и "AlertPay/PayPal Email" ще получите писма с кодове за активиране и в двата имейла. Тоест, ще трябва да активирате и двете пощи.) След като натиснете "finish registration" регистрацията ви е готова. Вече може да си влезете в акаунта и да започнете да гледате рекламите. Когато се вписвате в акаунта си, полето "Secondary password" оставете празно, защото в противен случай ще ви показва грешка и няма да ви пуска в акаунта. Това поле не е за повторение на паролата, а за втора парола, която може да си зададете в последствие от настройките, за по-голяма сигурност.


Как да гледам рекламите в Neobux?




За да си изгледате рекламите в Neobux първо трябва да си влезете в акаунта. За целта следвайте стъпките:

1. Кликнете на "Login" в горния десен ъгъл

2. Попълнете полетата


Полето "Secondary Password" оставете празно, защото в противен случай ще ви показва грешка при вписването.

3. След като вече сте влезли в акаунта кликнете на "View advertisements" в горния десен ъгъл.


4. Рекламите представляват правоъгълници със звездички в тях. Кликнете в първия правоъгълник.


5. След като кликнете в правоъгълника ще се покаже един червен кръг. Кликнете върху него.



6. Когато зареди ще ви покаже колко пари ви е дала рекламата. Тогава може да затворите този прозорец и да отворите следващата реклама по същия начин. (Съобщението за отчетената реклама се показва в горната част на екрана, до знака на Neobux)


Трябва да гледате рекламите една след друга, а не наведнъж, защото в противен случай няма да ви ги отчете. За да видите колко пари сте събрали кликнете на потребителското ви име, горе в дясно, и до него със зелени букви е изписан вашият баланс.

Няма коментари:

Публикуване на коментар